Activiteitencomissie

Activiteitencommissie

De ‘ActCie’ is een super leuke en gezellige commissie van eerstejaars binnen Osiris. Wij organiseren elke periode een aantal super toffe feesten en activiteiten.

In het organiseren van al deze feesten en activiteiten gaat natuurlijk wel tijd en planning zitten. Daarom komen wij elke maandag om 20.04 uur samen tijdens en gezellige maar toch ook serieuze vergadering. Tijdens deze vergadering komen we met leuke thema’s voor de feesten en werken we deze helemaal uit. Dit vaak met een lekker drankje.

Per periode organiseren we verschillende feesten, sommige eenmalig, sommige jaarlijks en sommige feesten komen zelfs elke periode terug. Een voorbeeld hiervan is Stressless. Dit feest geven wij elke laatste week van de periode na de tentamens, zodat je lekker al je stress van de afgelopen week kan weg feesten.

Ook organiseren we leuke uitjes met de oud-ActCie en vieren we vaak kansloze maandag, helemaal los gaan na de vergadering in de soos en in de stad. Doordat we elkaar zo vaak zien zijn we ook een hele hechte groep geworden.

Dus lijkt het je leuk om onvergetelijke feesten te organiseren en zo iets bij t dragen aan onze studentenvereniging kom dan een keer gezellig met ons mee vergaderen.


Actcie.png