Fotocommissie

Fotocommissie

Binnen Studentenvereniging Osiris worden ontzettend veel feesten en andere activiteiten georganiseerd. Hierbij wordt natuurlijk de nodige alcohol gedronken. Wij zien ieder jaar weer dat mensen na het nuttigen van enkele (of meerdere) drankjes opeens last krijgen van acuut geheugenverlies. Een vreemd verschijnsel. Hoe vervelend is het om de avond van je leven te hebben, en je er de volgende dag niets meer van te herinneren?!

Gelukkig heeft Studentenvereniging Osiris hier een oplossing voor in het leven geroepen: De Fotocommissie!

Bij iedere activiteit, ieder feest, en vrijwel elk ander iets wat ook maar enigszins met Osiris te maken heeft, zijn wij erbij om alles vast te leggen. Ook op momenten waarop je het niet verwacht. Dat is wat onze taak zo leuk maakt: je kunt op elk moment toeslaan. Alle foto’s komen op de site van Studentenvereniging Osiris te staan. Dat is nog een hele klus. Als Fotocommissie maken we een selectie van de beste foto’s (of slechtste, het is maar net hoe je het bekijkt) die op de website geplaatst worden.

Lijkt het je wat om bij een gezellige, flitsende commissie te gaan? Dan geven wij van de Fotocommissie het (onafhankelijke) advies om lid te worden van de Fotocommissie! We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden en je bent meer dan welkom om een keer mee te vergaderen om te kijken of onze commissie iets voor jou is. Onze vergaderingen zijn altijd gezellig en door met een fotocamera rond te lopen tijdens een feest, leer je snel nieuwe mensen kennen. Iedereen spreekt je aan. Ideaal dus, als je nieuw bent bij Osiris!

Mocht je meer informatie willen om het plaatje compleet te maken? schiet dan gewoon iemand van ons aan. We zijn te herkennen aan de camera om onze nek en aan onze zwarte polo’s met gekleurde opdruk! En anders komen wij jou wel tegen.

Met flitsende groet,

De Fotocommissie

Fotocie.png