Grand Café Van Hall commissie

Grand Café Van Hall Commissie

De Grand Café Van Hall Commissie is zonder twijfel de gezelligste commissie binnen Studentenvereniging Osiris! Wij houden ons bezig met alles in en rondom het Grand Café Van Hall.

Daarnaast organiseren wij allerlei gezellige middagen. Zo kan je bijvoorbeeld leren een bedrijf te runnen. Ook verzorgt de Grand Café Van Hall Commissie elke periode twee themamiddagen. Denk hierbij aan een tosti-, bing- of pubquizmiddag. Donderdag is de vaste tapdag voor andere commissies en DiJaG`s van Studentenvereniging Osiris. Maar ook tappen er dan docententeams of andere studieverenigingen. Vaak organiseren deze tappers ook een themamiddag.

Het Grand Café Van Hall is iedere schooldag geopend vanaf 3 uur en toegankelijk voor iedereen. Dus ook mensen buiten het Van Hall Larenstein zijn meer dan welkom! Zo kan je na een lange, vermoeiende schooldag met je vrienden en/of klasgenoten een lekker drankje komen drinken, een tosti eten of gezellig een spelletje spelen. Stap gewoon een keer binnen en beleef de gezelligheid!

De leden van onze commissie komen één keer per week samen om te vergaderen over de stand van zaken. Hier worden de serieuze zaken besproken en iedereen wordt op de hoogte gesteld van de laatste gebeurtenissen.

Hopelijk snel tot ziens in ons gezellige Grand Café Van Hall!

Met Grolsche groet,

Grand Café Van Hall Commissie

wapen-zonder-achtergrond.png