Kennismakingscommissie

De Kennismakingscommissie (ook wel het ‘KC’) is dé commissie die ieder jaar de super toffe introductieweek van hogeschool Van Hall Larenstein organiseert! Tijdens de introductieweek leren nieuwe studenten in groepjes elkaar, de stad Leeuwarden en het uitgaansleven kennen, onder begeleiding van ‘intro-ouders’.

Binnen de commissie zijn er verschillende taken die uitgevoerd moeten worden, om te zorgen voor een geslaagde introductieweek. Zoals contact onderhouden met school en de gemeente. Ook de inschrijvingen en de sportdag moeten worden geregeld. Iedere avond is er een feest in Sociëteit ‘Abydos’ waar een band en DJ optreedt. Niet te vergeten worden er ook sponsoren voor de introductieweek geregeld, zonder sponsoren kan de introductieweek niet doorgaan!

Tijdens de introductieweek zelf is het KC druk bezig achter de schermen om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Denk hierbij aan het begeleiden van activiteiten en het aansturen van het corvee en de mentoren. Tevens ondersteunt het KC ‘s avonds het deurbeleid van Sociëteit ‘Abydos’.

Het KC geeft samen met het IntroTapTeam (ITT) en het VoedselVerwerkingsteam (VVT) de pré-introparty. Hierbij kan de vereniging alvast in de sfeer van de introductieweek komen. Ook organiseert het KC een pré-kroegentocht. Om dit allemaal te regelen wordt de commissie na ieder kalenderjaar opgezet. Er wordt één keer per week vergaderd, wat vaak afgesloten wordt met een lekker drankje. Wil jij ervoor zorgen dat de nieuwe studenten van hogeschool Van Hall Larenstein een toffe introductieweek hebben? Vergader dan een keertje mee als de commissie wordt opgezet!