Muziekcommissie

Fijn toch, als er leuke liedjes draaien in de soos en jij lekker kunt dansen? Wij van de Muziekcommissie zorgen daar voor. Alle dingen die met het licht en geluid in de soos te maken hebben komen voor onze rekening. Niet alleen de boxen en het muzieksysteem, maar ook een microfoon of een rookmachine. Studentenvereniging Osiris heeft ook buiten de soos veel activiteiten, om te zorgen dat daar ook gedanst kan worden is er een geluidsset, de schierset, die zo nu en dan gecontroleerd moet worden.

Naast al deze functionele dingen organiseren wij van tijd tot tijd gezellige muzikale activiteiten. Zo kan je je muzikale kennis op de proef stellen tijdens Raad de Plaat of lekker nonchalant liedjes meezingen op een karaoke avond.

De muziekcommissie is heel breed, er zijn technische dingen die uitgezocht of gerepareerd moeten worden, maar ook een hoop niet-technische dingen waarbij iedereen zijn bijdrage kan brengen. We vergaderen één keer per twee weken, maar soms is dit iets vaker. Heb jij nu interesse gekregen voor de muziekcommissie of wil je wat meer van ons weten? Kom dan een keer langs op de vergadering.

MuziekCie-logo.png