PR- en Sponsorcommissie

Studentenvereniging Osiris kan goed worden vergeleken worden met een bedrijf en zoals bij elk bedrijf is er behoefte aan eendracht. Zo kan je bij de PR- en Sponsorcomissie terecht voor al je Osiris merchandise, bestaande uit truien, aanstekers, jaarboeken en wat al niet meer! Ook laten we ieder jaar onze creativiteit de vrije loop betreffende ludieke acties voor naamsbekendheid, waarbij de kans groot is dat Studentenvereniging Osiris positief in het nieuws komt. Onze ambitie is om elke periode de gehele vereniging te enthousiasmeren samen iets ludieks te doen.

De ervaring leert dat de PR- en Sponsorcommissie een zeer verantwoordelijke, maar ook leerzame commissie is. Doorgaans worden contacten onderhouden met sponsor-bedrijven en mag je als lid ook op bezoek bij bedrijven om de relaties te onderhouden of verder uit te bouwen. Onze onderhandel ruimte omvat onder andere de reclameborden in Sociëteit ‘Abydos’, sponsoring op de sloep en banners op de website, waarvoor wij bedrijven proberen te enthousiasmeren.

Kortom de PR- en Sponsorcommissie is uitgewezen kans om je als professional te ontplooien en daarbij je vereniging te verrijken. Klinkt dit als een uitdaging? Of heb je misschien een goede sponsortip of een leuke activiteit bedacht? Schroom niet om iemand van de commissie aan te spreken of kom een keer gezellig mee vergaderen. We vergaderen elke maandag om 20.00 uur in Sociëteit ‘Abydos’.

PR-sponsorcommissie-e1473519896429.jpg