Redactiecommissie

Voor sommigen is het nog de dag van gisteren, 1 januari 1996. De fusie van drie studentenverenigingen wordt werkelijkheid. Studentenverenigingen DEMETER, Abundia en Reholitas transformeerden op deze datum in Studentenvereniging Osiris met als vestigingsstad Leeuwarden. Een dusdanig grote verzameling van gemoedelijke studenten verdienen het om te weten wat er speelt in hun vereniging. Dit resulteerde in verenigingsblad “De Troubadour”, mede mogelijk gemaakt door de Redactiecommissie. Hét medium van Sv. Osiris om alle nieuwtjes en meningen van DiJaG’s en commissies te weten te komen.

De diversiteit aan thema’s geeft de leden een kans om over elk wat wils te schrijven, ideeën te verspreiden en eigen standpunten kracht bij te zetten. Elke periode krijgen alle DiJaG’s en commissies de kans om een pronkende bladzijde in deze Troubadour te verzilveren. Daarnaast zorgen de leden van de Redactiecommissie ervoor dat er vermakende rubrieken, smaakmakende foto’s en studie ontwijkende puzzels bij geleverd worden.

Weet jij nog een leuk thema voor de volgende troubadour, schroom je niet en laat je leuke ideeën ons inspireren. Misschien beschik je zelf wel over de potentie om een stuk te schrijven? Inbreng en tips zijn meer dan welkom bij de Redactcie.