Sportcommissie

Hallo lezer,

Wij zijn Sportcie, de sportiefste commissie van Studentenvereniging Osiris. Wat wij doen is sporten. Heel veel sporten. Met intensieve training en strikte diëten hebben wij al meerdere landelijke records gelegd op het gebied van atletiek, gewichtheffen en bier drinken.

Natuurlijk willen wij dat de vereniging net zo sportief is al ons. Daarom organiseren wij activiteiten om de conditie van onze medegenoten op de peil te houden. We organiseren bijvoorbeeld jaarlijks een zwem activiteit, welke wij gedoopt hebben tot het BBB-feest. Onder het genot van Bier, Bitterballen en Bubbelbad bezorgen wij je een leuke, sportieve avond. Sporten is immers een feest! Ook zijn wij niet vies van een potje denksport op zijn tijd, daarom toveren wij het Grand Café jaarlijks om in een schaak arena waar de hersens nog harder kraken dan de borrelnootjes die er op tafel staan.

Als Sportcie weten wij dat inspanning en rust belanceert moeten zijn voor een maximaal effect. Daarom maken wij eens in de twee weken een gaatje vrij in ons fitness schema om even lekker te ontspannen. Dit doen we onder het genot van een biertje en het vermaak van een productieve vergadering. Deze vergaderingen vinden plaats op woensdag avond vanaf kwart voor acht in Sociëteit ‘Abydos’.

Mocht jij, beste medestudent, altijd al gedroomd hebben van een rol in één van Studentenvereniging Osiris haar commissies, waar geen druppel bloed, zweet of traan gespaard blijft om nóg harder te sporten en nóg harder te ontspannen, spreek dan eens iemand aan in een rood vest met een explosie op de rug, want dat zijn wij!

Sportcie, KABOEM!

Sportcie.png
PastedGraphic-1.jpg