Heerendispuut Nostradamus

Je studententijd hoort de mooiste tijd van je leven te zijn en wij van Heerendispuut Nostradamus zorgen daar zeker voor. Dat komt omdat wij door vele activiteiten een hele hechte vriendengroep zijn. Je kunt ons herkennen aan de bordeauxrode en marineblauw geblokte truien die wij met veel trots dragen. Elk jaar nemen wij een aantal nieuwe leden aan die wij eerst een aspirant tijd laten lopen zodat wij zeker weten dat we altijd goede Heeren aannemen die onze vriendengroep en dispuut positief versterkt.

Onze uitvalsbasis is studentenvereniging OSIRIS, wij zijn als dispuut met trots verbonden aan OSIRIS en dat laten wij zowel binnen de vereniging en buiten de vereniging zien. Wij zijn staan klaar voor onze vereniging door dik en dun. Dat doen wij onder andere door elk jaar de twee grootste feesten van het jaar te organiseren. Het Ontzettend Bier-feest, waarbij onze sociëteit wordt omgebouwd tot een Beierse Bierstübe om in je Heidi- of Heinrich outfit met ons te proosten. En het grootste feest van het jaar, de legendarisch Beachparty waarin wij midden in de winter de sociëteit veranderen in een tropisch strand, inclusief zand. Verder organiseren wij ook nog andere dingen bijvoorbeeld de Bourgondische maaltijd, waarbij je voor een studentenprijs bourgondisch kunt genieten van een maaltijd in middeleeuwse stijl (gooien mag).

Heerendispuut Nostradamus is in 1992 opgericht bij de toenmalige studentenvereniging Reholitas uit Bolsward. Dit is gedaan vanuit het idee om tijdens en na de studententijd een netwerk op te bouwen en zo een succesvolle carrière te hebben. Wij drinken graag een biertje maar slaan dan ook een fundering voor de toekomst.

Hopelijk zien we je snel bij Studentenvereniging Osiris en natuurlijk bij onze activiteiten!

Sol Lucet Omnibus
Heerendispuut Nostradamus

Nostradamus_logo.png
Nostradamus_groepsfoto.jpg

Onze sponsoren