Jaarclub Bastet

Beste Lezers,

Graag wil ik mezelf even aan jullie voorstellen. Ik ben Bastet de Egyptische god van vreugde, dans, muziek, feest, leven en warmte. Dochter van Osiris, god van de onderwereld, dood, vruchtbaarheid en landbouw. Zo als jullie misschien nu wel al weten, is de grootste studentenvereniging van Leeuwarden naar mijn vader vernoemd en de plek waar al deze studenten samen komen is vernoemt naar de plaats waar mijn vader leefde. De oud Egyptische stad: Abydos. Maar sinds 16 februari 2016 is er jaarclub naar mij vernoemd! Oké, dit is niet zo groots als een studentenvereniging, maar daar zit ik niet mee. Het idee dat er iets naar mij vernoemd is vind ik super tof! In deze jaarclub zitten 6 meiden die vorig jaar zijn begonnen met studeren in Leeuwarden. Hun doel is om alle leden die de studentenvereniging rijk is meer kennis te geven over mij en mijn vader. Zo zal er elke jaar een feest of activiteit worden gegeven ter eren van mij of mijn vader. Ook zal er elke periode, in week 7, zal er een weetje over Osiris in de weekmail komen.

De leden die in, de naar mij vernoemde, jaarclub Bastet zitten zijn: Morgan-Mae Bibo, Emma Hoeboer, Elke Schmitz, Sarah Peters, Bobby Neuteboom en Eline van den Nieuwenhof.

Je kan hun herkennen aan de groenen shirts met een grote kat met vleugels op de achter- en voorkant. Deze meiden hebben elkaar voor het eerst ontmoet in de introweek en zijn nog beter bevriend geraakt op het Schierweekend. Hier hebben zij besloten om een jaarclub te beginnen. Zo  gezegd zo gedaan!

Met katachtige groet,
JC Bastet

Bastet_logo.png
Bastet_afbeelding.jpg