Jaarclub Idéfix

Wij als Idéfix staan voor intelligentie en karakter. Dit vanwege het hondje met dezelfde naam Idéfix die in de serie Asterix en Obelix ook voor deze dingen staat. Verder zijn wij uiteraard een hechte vriendengroep met een actieve achtergrond en een actief repertoire binnen de vereniging met verscheidenen commissies en oud commissies. We zitten ook buiten de vereniging niet stil. We hebben een actief uitgaansleven en veel activiteiten samen met onder anderen andere jaarclubs. Maar uiteraard moeten we ons ook nog even voorstellen. Onze jaarclub bestaat uit de volgende leden:

Floris (Asterix) Feiner als voorzitter
Chris (Drinklikafix) Schouten als vice voorzitter
Watse (Obelix) van Drunen als secretaris
Jesse (Heroïx) Otten als penningmeester
Bart (Panoramix) Haverkamp als borrelfunctionaris
​Rogier (Pépé) Bakker als PR-functionaris

Alle namen tussen haakjes zijn gebaseerd op karakters uit de strips van Asterix en Obelix. De namen zijn uiteraard ook gekozen met een achterliggende gedachte. Asterix bij Floris vanwege dat hij de voorzitter is. Drinklikafix bij Chris om duidelijke redenen. Obelix bij Watse vanwege het kamergenootschap met Floris. Heroix bij Jesse omdat hij een voormalig rokkenjager is. Panoramix bij Bart vanwege het drank maken. Pépé bij Rogier vanwege het constante gebabbel.


Idéfix ondersteund de deurbeleidsgilde door het lopen van deurbeleid en het van tijd tot tijd regelen van deurbeleid zodat de soos zo vaak mogelijk open is het en het duidelijk is dat het toch wel erg leuk is om deurbeleid te lopen. Verder geven wij 1 keer per lichting een Idéfix week waarin wij alle leden uitnodigen om spelletjes op de manier van Drinklikafix te spelen. In dezelfde week geven wij dan meestal ook een feest op de donderdag.

Idefix_logo.png
Idefix_groepsfoto.jpeg