Jaarclub Mercurius

Wij zijn J.C. Mercurius, een jaarclub bestaande uit 6 vrienden die er samen een gezellige bende van maken. Wij bestaan uit; Gerard Oosting als onze voorzitter, Nikita Schuijt als onze vicevoorzitter, Ruud Schaper als onze incapabele secretaris, Maaike Kingma beheerd het geld dat wij uitgeven (penningmeester), Evelien Koenraadt zorgt voor alle gezellige borrels die we hebben (borrelfunctionaris) en Daphne Markwat let er op dat iedereen het weet als wij wat te vieren hebben (promotiefunctionaris).

Sinds 7 Juni 2016 doen wij ons best om de tijden van vroeger terug te brengen. Dit doen wij door middel van oude feesten en tradities te organiseren in de mooie Sociëteit Abydos.

Elke donderdag zijn we te herkennen in paarse polo’s of das bestikt met ons gouden logo; de helm van Mercurius. De helm met vleugels, ook wel petasos genoemd, is natuurlijk een referentie naar de Romeinse god Mercurius die deze droeg tijdens zijn oudheidse avonduren.

Als je vragen hebt, een idee voor een leuke activiteit die we kunnen organiseren of gewoon gezellig wilt babbelen of een drankje doen twijfel dan niet en spreek ons aan!!

Met herbeleefde groet,

J.C. Mercurius

Mercurius_logo.png
Mercurius_groepsfoot.jpeg