Online stadspostentocht: Damesdispuut Thalia

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Externe Activiteiten
21 okt. 2020 16:40 - 17:00

Wij zijn Damesdispuut Thalia. Wij zijn in 2000 opgericht onder Studentenvereniging Osiris en zijn dus al 20 jaar actief. We zijn een hechte vriendinnengroep en we organiseren verschillende feesten en activiteiten. Zo organiseren wij ieder jaar Fiësta Mexicana, het jaargala, Thalia cabaret en tappen we iedere periode in het Grand Café Van Hall op school. Daarnaast zijn we iedere donderdag te vinden in sociëteit ‘Abydos’ waar we tot in de vroege uurtjes doorfeesten.

Wij zijn te herkennen aan onze witte bloezen met paarse opdruk met ons logo.

Naast gezelligheid en vriendschap hanteren wij nog 2 belangrijke doelstellingen:

• Bijdragen in het vergroten van de algemene ontwikkeling van de studenten van Studentenvereniging Osiris op het gebied van kunst en cultuur ter aanvulling van de opleiding.
  • De organisatorische en verbale kwaliteiten van haar leden ontwikkelen.

Dit jaar is voor ons extra speciaal. Sinds 5 oktober bestaan wij 20 jaar. Wij vieren gedurende het hele jaar ons 4e lustrum met extra activiteiten!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien