Online stadspostentocht: Duurzaamheidscommissie

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Externe Activiteiten
21 okt. 2020 17:40 - 18:00

Wij zijn de Duurzaamheidscommissie. Ook wel bekend als de DuCie. Als DuCie staan wij voor het verduurzamen van de sociëteit en natuurlijk het behouden hiervan voor de huidige en toekomstige leden. Hierbij kan je denken aan comfort, kosten reductie, betere uitstraling en een goed milieu behouden. Om deze doelen te bereiken willen wij de leden van Studentenvereniging Osiris meer bewust maken van duurzaamheid zodat wij samen voor kwaliteitsverbeteringen kunnen zorgen in onze Sociëteit ‘Abydos’. Als commissie zijn wij een hechte en serieuze groep die buiten het vergaderen om ook gezellig met elkaar omgaan. Tijdens het vergaderen zijn wij natuurlijk geconcentreerde en hardwerkende studenten die snel en efficiënt vergaderen om zo tijd over te houden voor gezelligheid en een biertje of meer. De huidige leden zijn altijd bereid om je verder te informeren over wat wij nou eigenlijk in de DuCie doen. Dus voel je vrij om een van ons aan te spreken. Wij zijn te herkennen aan het aanvoerdersbandje met het logo van de DuCie erop.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien