Online stadspostentocht: Fotocommissie

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Externe Activiteiten
21 okt. 2020 15:00 - 15:20

Wij als Fotocommissie zijn bij alle feesten en andere Osiris-gerelateerde activiteiten aanwezig om de leukste, grappigste en meest legendarische momenten van de vereniging te vereeuwigen. Dit doen we met ons vaste camera duo, Flits en Lenske. We bestaan op het moment uit dertien Osiris-leden van verschillende opleidingen en zijn te herkennen aan onze zwart met flitsend blauwe polo’s. Deze diverse groep heeft één gezamenlijke passie: fotograferen. Om deze passie uit te voeren, hebben we elke twee weken op dinsdagavond een vergadering, die we natuurlijk afsluiten met een drankje. Tijdens de feesten en activiteiten maken we foto’s en genieten we van de gezelligheid tot we niet meet scherp kunnen zien. De volgende ochtend worden dan de foto’s uitgezocht en gedeeld op de Facebookpagina van Osiris.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien