Online stadspostentocht: Redactiecommissie

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Externe Activiteiten
21 okt. 2020 16:00 - 16:20

De Redactiecommissie verzorgd elke periode, dus vier keer per jaar, de Troubadour. De Troubadour is ons enige echte verenigingsblad geschreven door studenten, voor de studenten! Het staat vol met weetjes, verhalen, puzzels en studentikozestukjes.

De Troubadour ligt elke periode in week 9 in het Grand Café Van Hall klaar om gelezen te worden. Naast de periode uitgave zijn we ook elke introweek in de introtasjes van de kersverse eerstejaars te vinden. De leden van de Redactiecommissie benaderen de leden van Studentenvereniging Osiris voor het schrijven van stukjes en schrijven daarnaast ook de nodige hoogstandjes! Voor dit alles zorgt de Redactiecommissie voor de perfecte layout en thema's!

De Redactiecommissie vergaderd gemiddeld 3 tot 4 keer per periode onder het genot van een (alcoholische) versnapering. Want bovenalles zijn we een hechte vriendengroep die het graag luchtig en gezellig houden.

Ben je creatief, heb je gevoel voor humor en zet je dit graag op papier, dan is de Redactiecommissie misschien wel wat voor jou!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien