Online stadspostentocht: Vereniging ‘Dispuut Sanctus Cresco’

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Externe Activiteiten
21 okt. 2020 17:20 - 17:40

Wij zijn Vereniging 'Dispuut Sanctus Cresco', wij zijn naast een Dispuut van studentenvereniging Osiris ook een hechte vriendengroep. Vereniging 'Dispuut Sanctus Cresco' is opgericht op 1 januari 1992 en daarmee het oudste Dispuut van studentenvereniging Osiris. Ons doel tijdens onze studietijd, is onszelf voorbereiden op het toekomstige werkveld. Dit doen wij door middel van het organiseren van lezingen en excursies. Op deze manier nemen wij een kijkje in de keuken van het bedrijfsleven. Naast deze leerzame activiteiten komen wij bijna elke dag van de week samen in ons Dispuutshuis, 'De Residentie'. Voor deze bizarre tijden waren we elke donderdag te vinden in Sociëteit 'Abydos', gehuld in blauwgroen gestreepte trui met op de rug het logo. De boom in het logo staat symbool voor de groei en de ontwikkeling die ieder lid van ons Dispuut meemaakt, Sanctus Cresco betekent dan ook vertaald vanuit het Latijn 'Heilige Groei'. Wanneer je nu nieuwsgierig bent geworden over wat Vereniging 'Dispuut Sanctus Cresco' allemaal doet, dan kun je ons altijd aanspreken, dat wordt door onze leden altijd op prijs gesteld. Wil je nu op de hoogte blijven van de activiteiten die Vereniging 'Dispuut Sanctus Cresco' allemaal organiseert, of waar wij ons naast onze studie mee bezig houden, neem een kijkje op onze Instagram- of Facebookpagina!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien