Welkom bij Studentenvereniging Osiris

Osiris is de grootste studentenvereniging van Leeuwarden en is toegankelijk voor studenten aan het Van Hall Larenstein. Met onze eigen Sociëteit 'Abydos' in het Leeuwardse centrum en een grand café in hogeschool Van Hall Larenstein, is er altijd een mogelijkheid tot ontspanning en gezelligheid. De leden van Studentenvereniging Osiris zijn te herkennen aan hun mooie groene truien met daarop het Osiris-wapen. Door de vele activiteiten buiten de schooluren is er altijd wel iets te beleven. Variërend van een gezellig avondje drinken, tot roeien in onze eigen sloep genaamd “De Zeeleeuw”.

De grootste studentenvereniging van Leeuwarden

Onze vereniging telt inmiddels ruim 500 leden, waar wij ontzettend trots op zijn. Naast het nuttigen van bier is er ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en netwerken te creëeren binnen onze commissies. Inmiddels zijn er al 25 commissies in vele richtingen. In het eerste jaar binnen de vereniging is er de mogelijkheid om met vrienden van jouw studiejaar een jaarclub op te richten. Ook kan je worden uitgenodigd voor borrels bij disputen of genootschappen.

Floris Feiner

"Beste tijd van mijn leven! Je leert enorm veel mensen kennen door de introductieweek en de vereniging! Echte aanrader dus!"

Anna Venema

"De introductieweek heeft mij echt een goede start geven voor mijn studententijd, deze ervaring zal ik nooit vergeten!"

Actueel SV Osiris Nieuws

Activiteiten van Sv Osiris

No upcoming events