Welkom bij studentenvereniging Osiris

Osiris is de grootste studentenvereniging van Leeuwarden en toegankelijk voor studenten aan het van Hall Larenstein. Met een eigen Sociëteit in het Leeuwardse centrum en een café in school is er altijd mogelijkheid tot ontspanning en gezelligheid. De leden van Osiris zijn te herkennen aan hun mooie groene truien met daarop het Osiriswapen. Door de vele activiteiten buiten de schooluren is er altijd wel iets te beleven. Variërend van een gezellig avondje drinken, tot roeien in de eigen sloep genaamd “De Zeeleeuw”.

De grootste studentenvereniging van Leeuwarden

Onze vereniging telt inmiddels ruim 600 leden, waar wij ontzettend trots op zijn. Naast het nuttigen van bier is er ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen commissies. Inmiddels zijn er al 25 commissies in vele richtingen. In het eerste jaar binnen de vereniging is er de mogelijkheid om met vrienden van jouw studiejaar een jaarclub op te richten. Ook kan je worden uitgenodigd voor borrels bij disputen of genootschappen.

Floris Feiner

"Beste tijd van mijn leven! Je leert enorm veel mensen kennen door de introductieweek en de vereniging! Echte aanrader dus!"

Anna Venema

"De introductieweek heeft mij echt een goede start geven voor mijn studententijd, deze ervaring zal ik nooit vergeten!"

Joyce Stulemeijer

"De introductieweek en Osiris heeft mij goed geholpen om mijn plekje te vinden binnen mijn studententijd in Leeuwarden! Zeker een aanrader :)"

Actueel SV Osiris Nieuws

Activiteiten van Sv Osiris