Introductieweek

Speciaal voor eerstejaars studenten wordt er door Studentenvereniging Osiris een introductieweek georganiseerd, in samenwerking met hogeschool Van Hall Larenstein. Deze week is een geweldige beleving die je niet mag missen! Je leert de stad Leeuwarden, je medestudenten, Van Hall Larenstein en Studentenvereniging Osiris kennen op een  ontspannen, sportieve en vooral gezellige manier. Deze week is niet verplicht, maar wel véél te leuk om te missen. Deze week helpt jou om je in je nieuwe omgeving sneller thuis te voelen door vooral nieuwe vrienden te maken.

In verband met corona zal de planning van de introductieweek van schooljaar 2020/2021 anders lopen dan gewoonlijk en zal er binnenkort meer informatie komen.

De inschrijvingen voor de introductieweek zijn momenteel gesloten.

Contact
De introductieweek wordt georganiseerd door de Kennismakingscommissie. Deze bestaat uit een groep enthousiaste leden die al een tijdje bezig zijn met de voorbereidingen. Aan hun kun je al je vragen stellen. Je kan ze bereiken via: info-introductieweek.osiris@hvhl.nl

44593283171_1d5d2806b2_z.jpg