Introductieweek

Speciaal voor eerstejaars studenten wordt er door Studentenvereniging Osiris een introductieweek georganiseerd, in samenwerking met hogeschool Van Hall Larenstein. Deze week is een geweldige beleving die je niet mag missen! Je leert de stad Leeuwarden, je medestudenten, Van Hall Larenstein en de studentenvereniging Osiris kennen op een  ontspannen, sportieve en vooral gezellige manier. Deze week is niet verplicht, maar wel te leuk om te missen. Deze week helpt jou om je in je nieuwe omgeving sneller thuis te voelen door vooral nieuwe vrienden te maken.

De introductieweek van het schooljaar 2019/2020 zal plaatsvinden in de laatste week van augustus (26 tot 30 augustus - week 35).
De eerste lesweek begint in week 36.

De inschrijvingen van de introductieweek zijn geopend. Schrijf je hier in!

Om een betere indruk te krijgen wat je van de introductieweek kan verwachten zijn er introductieweekkrantjes. Lees hier het eerste introductieweekkrantje!

Contact
De introductieweek wordt georganiseerd door de Kennismakingscommissie. Deze bestaat uit 15 enthousiaste leden die al een tijdje bezig zijn met de voorbereidingen. Aan hun kun je al je vragen stellen. Je kan ze bereiken via: info-introductieweek.osiris@hvhl.nl

44593283171_1d5d2806b2_z.jpg