Introductieweek

Speciaal voor eerstejaars studenten wordt er door Studentenvereniging Osiris een introductieweek georganiseerd. Deze week is een geweldige beleving die je niet mag missen! Je leert de stad Leeuwarden, je medestudenten, Van Hall Larenstein en de studentenvereniging Osiris kennen op een  ontspannen, sportieve en vooral gezellige manier. Deze week is niet verplicht, maar wel te leuk om te missen. Deze week helpt jou om je in je nieuwe omgeving sneller thuis te voelen door vooral nieuwe vrienden te maken.

De introductieweek van het schooljaar 2019/2020 zal plaatsvinden in de laatste week van augustus (26 tot 30 augustus - week 35).
De eerste lesweek begint in week 36.

Programma en aanmelding introductieweek

Meer informatie over het programma en aanmelden volgt zodra deze beschikbaar is.