Partners

Studentenvereniging Osiris is de grootste vereniging van Leeuwarden, en telt inmiddels bijna 600 actieve leden en een groot aantal reünisten. En is trots op de verbondenheid tussen haarzelf en haar sponsoren. Het doel is om optimaal gebruik te maken van elkaars netwerk en diensten om zo tot een goede samenwerking te komen. Sv. Osiris gaat graag met uw bedrijf of dienst opzoek naar een pakket op maat om uw naamsbekendheid te vergroten.

U kan bijvoorbeeld denken aan:

• Een banner op onze website
  • Adverteren in ons verenigingsblad “de Troubadour”
  • Een banner in onze wekelijkse digitale nieuwsbrief
  • Het verspreiden van promotiemateriaal
  • Adverteren in Sociëteit ‘Abydos’
  • Adverteren op onze sloep “de Zeeleeuw”
  • Adverteren tijdens de introductieweek, welke Sv. Osiris organiseert, voor alle eerstejaars van het van Hall Larenstein

Daarnaast staan wij natuurlijk open voor vernieuwende ideeën die we samen met u kunnen uitwerken.

Is uw interesse gewekt? Neem dan snel contact op met onze PR- en Sponsorcommissie om de mogelijkheden te bespreken!

PR-sponsorcommissie-e1473519896429.jpg