Organisatie Liwwadster Rondje

Organisatie Liwwadster Rondje bestaat uit roeiers en Osirisleden die samen de sloeproeiwedstrijd van Leeuwarden organiseren: ‘t Liwwadster Rondje. In het jaar 2016 was de eerste editie met 30 sloepen, inmiddels zijn we gegroeid tot een wedstrijd met 60 sloepen en een eigen tentfeest! De wedstrijd is dit jaar op zaterdag 27 oktober en iedereen is van harte welkom om er samen met ons een top dag van te maken!

In november gaan we al aan de slag met de eerste voorbereidingen. Tot aan de zomervakantie vergaderen we om de drie weken. Na de zomervakantie tot aan de wedstrijd vergaderen we

wekelijks. De vergaderingen worden vaak afgesloten in sociëteit ‘Abydos’. Hiernaast doen we in kader van teambuilding ook andere leuke activiteiten zoals bowlen, battle run, airsoften of samen een hapje eten.

Naast alle gezelligheid van het leuke team, kun je veel leren van het organiseren van een relatief groot evenement zoals deze.
Je leert onder andere:

• Contact opnemen en onderhouden met de gemeente
  • Contact opnemen en onderhouden met externe bedrijven
  • Promotie maken
  • De Horeca regelen (zoals eten als drinken)
  • Omgaan met vrijwilligers

Ook staat het organiseren van zo een groot evenement ontzettend goed op je CV! Als je meer wilt weten kun je altijd iemand van de organisatie aanspreken en kom een keer mee vergaderen!

Organisatie_2018_kleur.png