Sjaarscommissie

De Sjaarscommissie bestaat sinds het jaar 2014. Ons doel is om nieuwe leden te laten integreren in de vereniging. Dit proberen wij te bereiken door de nieuwe leden kennis te laten maken met onze vereniging en de meerdere jaars door middel van het organiseren van verschillende activiteiten. Zo organiseert de Sjaarscommissie de kennismakingsavond de dinsdag na de introductieweek in Sociëteit ‘Abydos’. Op deze avond maken de nieuwe leden kennis met onder andere de gebruiken binnen onze vereniging, maar ook met elkaar en onze andere leden. Aan het eind van deze avond ontvangen zij die het waardig zijn onze prachtige Osiris trui.

Naast de kennismakingsavond organiseert de Sjaarscommissie tevens de datingavond en de bowlingavond. Op de bowlingavond kan je als nieuw lid samen met één van de deelnemende commissies van onze vereniging mee bowlen en er achter komen of je bij deze commissie zou willen.

Elk jaar zoekt de decanenfunctionaris van de Sjaarscommissie naar een aantal meerdere jaars die bereid zijn om te fungeren als decaan. Bij deze decanen kunnen de nieuwe leden terecht met vragen over de opleiding, lesstof en hoe je het beste de studie en de vereniging met elkaar kan combineren.

Met integrerende groet,

De Sjaarscommissie