Jaarclub Artemis

Op 19 mei 2015 zijn wij, jaarclub Artemis, officieel een jaarclub geworden onder studentenvereniging Osiris. Onze naam, Artemis, komt van de Griekse godin Artemis. Artemis is de godin van de jacht en de maan. Ook is ze heerseres van het wild. Deze naam hebben wij gekozen omdat de meeste mensen in onze jaarclub de studie Diermanagement volgen. Wij zijn te herkennen aan onze rode T-shirts met onze naam aan de voorkant en ons wapen op de achterkant.

Het doel dat wij nastreven als jaarclub is om meer diergerelateerde activiteiten te organiseren binnen de vereniging. Dit doen wij met het organiseren van activiteiten en een feest, het jaarlijkse Aangeschoten Wild feest.

Onze leden: Daphne van Bendegem, Moud Bosma, Sander Gielen, Merlinde Greven, Bas Kuip, Wouter de Maijer, Myrthe Mooij, Maureen Peppelman, Wietse Verwer, Rianne Volkers

“Amant Enim Animalium”

Met beestachtige groet,