Jaarclub Atlantis

Wij zijn Jaarclub Atlantis, Op 28 maart 2017 zijn we officieel ingehamerd als jaarclub bij Osiris. Wij zijn een grote vriendengroep die oorspronkelijk begonnen is tijdens de intro week. Naar mate het jaar verder ging zijn er van het oorspronkelijke intro groepje mensen weggevallen maar ook mensen bij gekomen. Tien van de twaalf leden van Atlantis studeren Kust en Zee management, zo zijn wij bij onze naam Atlantis gekomen.

Atlantis was een welvarende stad die bekend stond om haar wijsheid. Vanwege onrechtvaardige hebzucht en macht besloot Zeus het eiland te straffen door middel van aardbevingen en vloedgolven, hierdoor verdween Atlantis. Wij willen, in tegenstelling van het eiland, die fout niet maken. Door de fout van het eiland, leren wij ervan om het tegenovergestelde te doen. Wij willen onze medemens de helpende hand geven. Dit doen we door twee keer per jaar vrijwilligersactiviteiten te organiseren zoals; helpen in een dierenasiel, wandelen met ouderen, et cetera.

Wij zijn te herkennen aan onze grijze overhemden, met op de achterkant ons logo van een gouden octopus die een kristal vasthoudt. Voor wie ons nog niet kent stellen we onszelf graag voor op onderstaande foto v.l.n.r. staand: Dillen Peters, Bram de Quartel, Sander Buijze, Lynn Aveskamp, Francine van Hee, Danique van Wijk, Wout Bergkamp, v.l.n.r. zittend: Demian Zwaan, Martijn Hofman, Anne te Koppele en met als de kers op de taart Luc Zweegers. Helaas niet op de foto maar zeker ook lid van onze jaarclub ; Imme van der Made!

“in de zee is geen bier, daarom drinken wij het hier”

Met gezonken groet,

JC Atlantis