Jaarclub Carpe Noctem

Op 27 maart 2018 is jaarclub Carpe Noctem ingehamerd als jaarclub van studentenvereniging Osiris. Carpe Noctem staat voor “Benut de nacht”, iets waar wij heel erg goed in zijn. De jaarclub bestaat uit 7 alcoholisten:

De voorzitter: Met haar bruine lokken, kleine hoogte, Amsterdams accent en sterke mening komt ze toch nog boven iedereen uit. Gevreesd door sjaars en mannen, niemand anders dan Kimberly Bras.

De vice-voorzitter: Een discussie met een blondine wint men altijd zal je denken. Dan heb je Nadine Blom nog niet ontmoet. Met haar lef, sterke mening en verleidelijke charmes kan ze ook wel als de ‘moeder van Carpe Noctem’ worden gezien.

De secretaris: De notulen horen er zorgvuldig uit te zien en met goede spelling en grammatica. Als we dit willen hadden we iemand anders dan Bob van der Ven moeten kiezen. Met zijn Brabantse charmes en de verdiende titel van Memelord is hij een geweldig metgezel, dus dames…..

De penningmeester: Deze rasechte Brabo is een gezellige knuffelbeer. Als penningmeester laat hij zien dat hij goed om kan gaan met cijfers, maar in de soos vergeet hij hoe hij aan nummers moet komen. Hij weet altijd een stilte te verbreken met zijn gekke grappen en staat altijd open voor een kruidige avond. Niemand minder dan Niek van de Ven.

De PR-functionaris: Als je denkt een Belg te hebben gesproken in de soos dan heb je een kans van 99% dat het deze man was. Met een Limburgs accent, een koppie waar je niet boos op kan worden en een constante eetlust is Sjoerd Bresser waarschijnlijk te laat.

De activiteitenfunctionaris: Heb je zojuist 9 verschillende kleuren de hoek om zien lopen? Je ogen verraden je niet. De natuurlijke vijand van dierlijke proteïnen, niemand minder dan onze Red Head Bo Helderman. Met haar altijd uitgesproken uitstraling is ze altijd opzoek naar koffie met een goede scheut sojamelk.

De borrelfunctionaris: Aanstekelijke vrolijkheid, het mee kunnen zingen met elk liedje dat voorbijkomt en hier zo op kunnen dansen dat Michael Jackson zich in zijn graf omkeert. Dit zijn drie kwaliteiten in het bezit Romy van Beilen. Wanneer je geïnteresseerd bent in een borrel met Carpe Noctem is het haar DM’s waar je in moet glippen. Be warned: many have tried.

Dit groepje ongeregeld staat 2x per jaar voor jullie klaar om weer een activiteit/feest over een buitenlands feest te organiseren. Hiernaast zijn we natuurlijk ook op de donderdagen in de soos te vinden!

Met nachtelijke groet,

Jaarclub Carpe Noctem