Jaarclub Poseidon

Sinds 2015 is dit blauwe leger één geworden en officiële jaarclub binnen studentenvereniging Osiris: Poseidon. Als jaarclub en zeer diverse vriendengroep streeft Poseidon naar meer jaarclubs binnen de vereniging en vooral een toename in het aantal Kust- en Zeemanagement studenten. Een wijs man heeft ooit gezegd: “Het beste van alles is water”, en daar nemen wij een voorbeeld aan( mits dit water hop bevat en een gistingsproces heeft doorstaan), het is namelijk ook onze leus. Het gaat vooral ook om gezelligheid en de connectie die je maakt met vrienden voor het leven.

Mocht je ons niet zo goed kennen, dan stellen wij ons gerust even voor. In onderstaande prachtige foto ziet u v.l.n.r staand: Wim Dijkman, Rimco Slagter, Daan Smeenge, Kevin van Donselaar, Teun Stuurman, Paul Verhoeff, Rick Hinfelaar, Sam Kruitz en v.l.n.r. zittend/vallend: Koen de Reus, Jonas Fuchs en Renzo Elias.

Deze foto is gemaakt tijdens ons OpblaasVissa, het jaarlijks gegeven feest waar je al je gekke opgeblazen vrienden mag meenemen om daar een lekker avondje mee te feesten. Het feest dit jaar heeft een nieuwe naam: OpblaasVissa 2.0: The Return of Flipper. Wij zijn zoals de foto al weggeeft te herkennen aan onze prachtig blauwe overhemden met een groot drietand op de achterkant. Spreek ons gerust aan als je vragen hebt over het vormen van een jaarclub en dan gaan wij daar samen uitkomen.

Met golvende groet van deze blauwe bende!
​ἄριστον μὲν ὕδωρ!

Poseidon_logo.jpg