Jaarclub Sapientia

Sinds 22 maart 2016 zijn wij (Lisa van Dijk, Laura Lemey, Mathilde van den Broek, Anne Meurs, Rutger Menger en Danny de Boer) trotse leden van Jaarclub Sapientia (maar jullie mogen ons gerust Sapi noemen).
Het doel van Sapientia is om meer wijsheid onder de leden van Osiris te brengen, dit doen we door doorheen het jaar enkele leuke en interessante lezingen te organiseren. Vorig jaar hebben we onder andere een etiquette lezing gegeven en hebben we samen met Vereniging Dispuut Sanctus Cresco een lezing georganiseerd over de wilde honden in Afrika. Wij zijn weer volop bezig met leuke lezingen te bedenken voor aankomend jaar, dus blijf op de hoogte via onze Facebookpagina: Sapientia Leeuwarden.

Naast de serieuze lezingen, vinden we dat het ook af en toe eens tijd is voor een feestje, daarom dat wij ook ieder jaar het leukste feest van het jaar geven. Vorig jaar was ons feest: Voos in de soos een groot succes en afgelopen jaar Grijsheid komt met de jaren.

Zoals al eerder vermeld, kunnen jullie ons vinden op onze Facebookpagina: Sapientia Leeuwarden. Vaak verschijnen hierop onze twee mascottes, Sapi en Sapientje, die het hartstikke leuk vinden samen op wereldreis te gaan, volg zeker hun ‘wilde’ avonturen.

Vinden jullie het leuk om een keertje gezellig met ons te borrelen of willen jullie onze wijsheid op de proef stellen tijdens een praatje in de Soos, dan kunnen jullie ons makkelijk herkennen aan onze beige shirts met ons uilenlogo erop.

Logo_1.png
Sapi_on_tour.png