Jaarclub Tifosi

Beste lezer,

Welkom op onze pagina! We vertellen graag iets over onze jaarclub; Tifosi.

Onze jaarclub bestaat uit Ghislaine van den Berg, Matthijs Schippers, Anika Dick, Romy Kuyvenhoven, Wessel de Goeijen en Tijmen van der Veen. Wij zijn in jaar 2016/2017 ingehamerd en zijn sindsdien actief binnen de vereniging.

Het doel van Tifosi is om voor meer samenhorigheid binnen Osiris te zorgen. Wij vervullen dit doel door feesten en activiteiten te organiseren, waarbij we vooral bezig zijn met leden kennis met elkaar te laten maken. Dus als je snel nieuwe mensen wilt leren kennen, raden wij je aan naar één van onze activiteiten te komen!

Op donderdagen zijn wij te zien in onze mintgroene polo’s. Als je suggesties hebt voor een leuk feest of evenement, spreek ons dan gerust aan. En anders zien we je graag in de soos, het GC of bij één van onze activiteiten!

Met verbindende groet,

Jaarclub Tifosi.