Waarom Sv. Osiris?

Waarom Studentenvereniging Osiris?

Velen van onze leden kenden niemand voordat ze in Leeuwarden kwamen studeren en wonen, echter veranderde dat doordat ze zich aanmelden voor de vereniging. Studentenvereniging Osiris biedt vele mogelijkheden aan om jezelf te ontwikkelen en je sociale vaardigheden te verbeteren. Je kan je gehele studententijd inrichten zoals je zelf wilt! Je kan lid worden bij één van de vele commissies en meer kennis van de vereniging op doen door ledenvergaderingen bij te wonen of je aan te melden bij verschillende activiteiten. Daarnaast kan je je door middel van borrels aansluiten bij één van de disputen of genootschappen van Studentenvereniging Osiris. Je kan ook met een groep lichtingsgenoten een jaarclub oprichten, waarmee je met je eigen naam en kleding de vereniging kunt ondersteunen!

Jaarclub_Imperium_Vocatus.jpg

Lid worden

Om lid te kunnen worden dien je student te zijn aan één van de hogescholen in Friesland, als je mee wilt doen met de introductieweek dan dien je student te zijn aan hogeschool Van Hall Larenstein. Deze week wordt normaliter gehouden in de laatste week van de zomervakantie (24 tot en met 28 augustus).

Voor meer informatie over de introductieweek van Studentenvereniging Osiris, kijk dan bij het kopje 'Introductieweek' op de website. In deze week zullen er dagelijks verschillende activiteiten plaatsvinden om de vereniging en de stad te leren kennen, waarna elke dag wordt afgesloten met een fantastisch feest in onze Sociëteit 'Abydos'

Introweeklidworden2.PNG

Hoe schrijf ik me in?

Je kan je op twee manieren aanmelden voor de vereniging. Als eerste kan je je online via dit formulier inschrijven voor de vereniging of je kan jezelf fysiek inschrijven tijdens de introductieweek. Ga je studeren aan NHL Stenden Hogeschool of een andere hogeschool in Friesland? Dan kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar eerstesecretaris@svosiris.com met uitleg van jouw situatie, waarna er een online inschrijfformulier teruggestuurd kan worden.

introweeklidworden.PNG

Aspirant leden en betalingen

Wanneer je je hebt aangemeld als lid, zal je pas volwaardig lid zijn na de inauguratie. Deze vindt normaliter plaats in de introductieweek, maar in verband met het coronavirus zal hier een ander moment voor worden gekozen. Nadat je volwaardig lid bent, zal er in januari jaarlijks contributie afgeschreven worden. Dit gebeurt via automatische incasso, waavoor je toestemming geeft tijdens het inschrijven. Voor meer informatie hierover neem contact met ons op door middel van dit formulier of stuur een e-mail naar bestuur.osiris@hvhl.nl.